Kevät onkin jo melkolailla pitkällä. Lupailikin välillä sitä todella aikaisin. Itse olin viikon 11 hiihtämässä Levillä osan perheeni kanssa. Kelit olivat valtavan upeat, auriko helli meitä useana päivänä. Itselläni hiihtoa vain hiukan hidasti olkapäävaiva, Kuitenkin tuli käyty Luvatussa maassa, Tonttulassa, Rautuskylässä hyvällä lohikeitolla ja tietenkin Kätkän laavulla sekä Lapinkylässä moikaamassa poroja. tanssimassa useampana iltana Levitunturihotelissa. Ihmisiä vain oli melkoisen vähän. Ei ollut ruuhkaa rinteessä eikä ladulla. Hiukan tunnelimia ladun varrelta.

   

Reissun jälkeen alkoikin sairasloma. Pientä pintaremonttia olkapäähän ja nyt jatkuu kuntoutus kovalla rytinällä ettei koko kesä mene sen kanssa.

Pääsiäinen tuli aika tiviisti vietettyä kotioloissa. Lapset yhtä lukuunottamatta (reppureissulla Thaimaassa) tulivat kotiin. Juhlistimme hiukan isovanhempien kera yhden tyttäreni valmistumista lähihoitajaksi.

                                        20150402_183133.jpg

Painonpudotus projekti on edelleen meneillään ja hiukan suuremman vaihteen otin päälle näin kun kotona olen ja aikaa piisaa tehdä ja punnita ruokia. Hitaasti etenee siitä huolimatta mutta oli kiva huomata pääsiäisen aikana miten farkut menivät kevyesti jalkaan. Jospa se siitä. Päivittäin teen pitkiä kävelylenkkiä kelissä kun kelissä nauttien kevään etenemisestä. Retkilläni olen nähnyt useita muuttolintuja, joutsenia sekä majavan kaatamia puita. Leskenlehti on vielä bongaamatta. Tälläinen veijari käy syömässä linnunjyviä terassilta.

                                      Valokuva

Nyt kun tätä aikaa tuntuu olevan ilmoittauduin avoimeen yliopistoon opiskelmaan erityispedagogiikkaa. Yksi kurssi kerralla, ettei ala maistua puulta. hiljaa taas hyvä tulee. Mielenkiintoista kuitenkin on. Päätin toki jokin aika sitten, että nyt lopetan tämän opiskelun mutta minnekä se siili piikeistään pääsee. tauti se on tämäkin.