Meillä on varattuna loma viikolle 38 ja ajatus lähteä ystävä pariskunnan kanssa ruskareissulle pohjoiseen. Ystävämme lomat eivät kuitenkaan onnistuneet, joten lähdimme ukon kanssa kahdestaan mutta lyhensimme hiukan lomaa. Ajoimme Leville Haaparannan kautta, jossa hiukan kävin alennusmyynneillä ja tietenkin systempulaakissa :=) Jatkoimme siitä matkaa kohti Leviä joka on tuttu paikka meille monilta hiihto- ja ruskaretkiltä. Majoituimme tällä kertaa Sirkan Tähteen, koska mökkiä olisi ollut hankalaa vuokrata vain osaksi viikkoa. Hotellihuoneissa oli oma sauna ja valmis aamupala, joten helppoa lomaa. Joitain päiviä patikoimme, nauttien mahtavasta maaruskasta ja hiljaisuudesta.

bun-xjAGNTEdm314zQ6p7FNO7UKCEfKmbVS-aggs

Päivät olivat melko sumuisia, joka hiukan haittasi näkyväisyyttä tunturilta. Näkymät kuitenkin olivat aivan loistavat. Mieli ja sielu lepäsi näkymässä. Illat tanssimme sen minkä jaksoimme koko päivän ulkoilun jälkeen.

kABg32xnpcLLR-zdA31nhyOoZ3eZNQ7_7hgiPLig

G1SrKOOzfzXVftJkKT8S0PO_bc4waHrKu1Y-0jcR

Seuraavana viikonloppuna olikin sitten reissu Tukholmaan. Lähdimme Suomen amerikkalaisen jalkapallonliiton kauden loppuristeilylle. Molemmat yöt olimme laivalla, joten maissa oloaika oli lyhyt ja siitäkin suurin osa meni Suomi-Ruotsi ottelun seurantaan. Ko. joukkueessa poikani pelaa, siinä selitys tälle reissulle.

CExwwaGsfWeNIgwYaTlytZYRdoBG8thvSlKQTC2_Suomi onneksi voitti sekä miehissä että naisissa.

d1w25UvQ_fpZ4_k0W6q1JpOYySMJsYcphufxKj3_