Kesän aikana poikkesin pari kertaa Tallinnassa. Toisen kerran lähdin reissuun tyttäreni kanssa ja toinen kerta mieheni.

Tallinnassa kävin aikoinani paljonkin kun Tallinnaan matkailu alkoi. Nyt onkin ollut useita vuosia(lukuunottamatta viime kesän Boccelin konserttia siellä) etten siellä ole poikennut ja todellakin kaupunkihan on länsimaistunut ja kehittynyt valtavaa vauhtia. Erittäin kaunis kesäkaupunki. Käyntikerroillani tuli kierrettyä ihan uusiakin paikkoja, jotak ovat syystä tai toisesta jääneet väliin. Esimerkiksi RoccaMaressa kävin vasta ensimmäistä kertaa ja vaikka putiikkia oli toisensa vieressä, mitään ei jäänyt käteen. Tännehän lähtee bussi satamasta tai virukeskuksen takaa.

iWQZG_hzxhguUv6Ot1RzEbw4mWvrrwcHvEOtnKx3

Myös paljon puhuttu Karnaluksen lankatukku tuli tällä kertaa tutuksi. Sehän käsityöihmisen "taivas". Oli onni, että mukana oli pieni laukku, joten se rajoitti hyvin ostosten määrää. Toki lankoja piti ostaa joista todennäköisesti sukkia tulee tehtyä talven aikana. Lankojahan ei vielä olekaan kotona yhtään.

E0Q_xWJqtSKL4v4--zPIQ03p_ErQQbvlsR9gZPIf

Molemmilla kerroilla myös kävin ilusalongissa kuten olen useinmiten käynyt Tallinnassa ollessani. Niin sai kulmat ja ripset uuden värin, kädet ja jalat tulivat hyvin hoidettua. Kosmetologit eivät juuri puhuneet muutakuin venäjää, joten kommunikointi jäi suht vähäiseksi. Ilmat sattuivat hyvät molemmilla kerroilla joten aikaamme kulutimme terasseilla istuen ihmisiä ihmetellen. Myös sattui Tallinnan musiikkiviikotkahan ne oli, jolloin esityksiä oli ympäri vanhaa kaupunkia.