Vuosi jo hyvää vauhtia helmikuun lopulla. Minne se kaikki aika katoaa... Jos aloittaisi noista uuden vuoden lupauksista.Liikuntaa kyllä olen lisännyt, päivittäin aikalailla teen jotain itseni hyväksi. Juurikin tulin rämpimästä tuolta räntäsateesta, tehokasta! Eli tätä en voi lisätä enää, koska aikani ei riitä pitkien työpäivien vuoksi. Toisaalat en voi vähentääkään, koska tämä se on mikä auttaa jaksamaan pitkiä työpäiviä. Hiukan tuo olkapää rajoittaa eräitä juttuja kuten punttijumppaa, mutta pienellä puntilla heiluta kipeää kättä minkä voin. Jospa sitä leikkauksestakin toipuisi nopeampaa kun lihakset ovat kunnossa ja liikerajoituksia ei ole kovin paljon. Näin toivon.

Painonpudotus. Joo. Se se vasta onkin taiteen laji. Pidin ruokapäiväkirjaa pari viikkoa ja joku fiksu ihminen katsoi sen todeten, että syön liikuntaani nähden noin tuhat kaloria liian vähän. Uskomatonta, koska mulla ei ole koskaan kuitenkaan nälkä. Uskoin häntä ja lisäsin fiksua syömistä ja paino on lähtenyt putoamaan. Hiljaa hyvä tulee, joten toiveissa on ne edelliset farkut. Kaloreiden määrä on aikalailla haasteellista saada täyttymään tälläisen salaatti syöpön. Toki saisihan ne lakupussila aika äkkiäkin, mutta jos ajatuksena on laihtua, niin ei välttämättä se paras vaihtoehto. Olen ottanut avokadoa ja siemeniä sekä pähkinöitä ruokalistaani.  Jos sama putoaminen jatkuu, ehkä palkinto odottaa kesällä. Vettä juon päivittäin noin 2-3 litraa ja roppahan kaipaa sitä. Tammikuussa kun aloitin vesihaasteen, heräsin jopa yöllä juomaan ja toki vessankin. Nyt kuitenkin tämäkin tilanne normalisoitunut.

Tammikuu kaiken kaikkiaan oli erittäin työntäyteinen ja jonnekin ne viikonloputkin sitten karkasivat. Nyt hiukan taas on rahoittumaan päin. Voi miten ihanaa on aamulla lähteä jo valoisan aikaan töihin ja jopa kun kotiudut on vielä valoisaa. Näillä seuraava puolivuotta. JES. Ajan paljon päivittäin, niin osaa antaa arvoja hyvin hoidetuille teille sekä päivänvalolle. Olen selkeästi kevät ihminen, herään kun aurinko näkyy ja energiaa virtaa ihan eri tavalla kuin talvella. Ongelma mikä itselläni öiden valoisuuteen liittyy on nukkuminen. Ei auta pimennysverho tai varmaan auttaisi, ellei reunoista kurkistaisi päivä:=)

Tammikuun kohokota oli kuitenkin Andrea Bocellin konsertti Helsingin Harwall areenalla. Huikea esiintyjä ja huikea konsertti. Jo toistamiseen puolen vuoden sisällä. Mii laik:=)

20150125_205919.jpg

Huominen vielä töissä ja lähden tyttäreni kanssa Englantiin tiistaina katsomaan toista tytärtäni, joka on tällä hetkellä Hastingissa 1,5 kuukauden vaihdossa tehden päiväkodissa opiskeluun liittyvää harjoittelua. Hiukan vielä matkaohjelma auki, mutta liput ja majapaikat on jo varattu.